Brownies dan tempahan crepe untuk tahlil

Brownies dan tempahan crepe untuk tahlil


ASSALAMAUALAIKUM  dan salam teraweh untuk semua nya.
Disini dah selesai teraweh waktu ni, ALHAMDULILLAH so far so good baru sekali miss teraweh.
Hari ni dah 20 hari kita berpuasa bermakna lagi sepuluh ke sembilan hari kita akan berhariraya, hari2 yang sibuk bagi surirumah semua, apa pun persiapan kita jangan membazir lah, biar lah segala nya sederhana saja, macam brownies ni yang simple dimple saja tapi memang berbaloi dan sedap, tak percaya mesti try.
INI PUN sebab kerajinan Didi anak kak Noor yang ke4 kebetulan time mama busy, dia pulak offer nak buat brownies, macam orang mengantuk disurungkan bantal lah, biasa lah budak2 ni kalau nak cari resepi mesti nak cari yang CIK OMPUTIH punya blog, jadi kalau ada adik2 yang nak sekodeng resepi ni boleh lah ya.


Boleh klik link kat atas tu 
MACAM - MACAM ADAAA...




INI LAH  sebahagian crepe yang ditempah oleh customer sebanyak 100 biji untuk majlis tahlil, itu lah kak noor memang agak susah nak cakap tak boleh, kesian punya pasal buat lah jugak, time2 busy dengan kuih raya yang menimbun
HARI NI KITA TOLONG ORANG
IN SYA ALLAH LAIN KALI MASA KITA PULAK
OK selamat malam dan bersahur.


9 comments:

  1. Rajinnya la k.noor, bulan pose pun masih ambik tempahan...:-)R

    ReplyDelete
  2. nak juga aderian crepe he...he...

    ReplyDelete
  3. alahaiiii.... Kak Noor, kalaulah akak ni setanah ngan saya teringin gak nak rasa masakan kak noor... boleh la tempah menempah nya

    ReplyDelete
  4. JOM SERTAI BERAMAI-RAMAI...

    PERTANDINGAN GUBAHAN KARNIVAL BIOTEK JOHOR
    Tarikh : 07.09.2013
    Masa : 2.00 petang – 4.00 petang
    Lokasi : Bukit Layang-Layang, Pasir Gudang, Johor
    Tema : Bunga Kepala Meja
    Tarikh tutup penyertaan : 23 Ogos 2013

    PERTANDINGAN MASAKAN KARNIVAL BIOTEK JOHOR
    Tarikh : 07.09.2013
    Masa : 11.00 pagi – 1.00 petang
    Lokasi : Bukit Layang-Layang, Pasir Gudang, Johor
    Tema : Ikan Siakap
    Tarikh tutup penyertaan : 23 Ogos 2013

    Maklumat lanjut sila hubungi :
    SEKRETARIAT KARNIVAL BIOTEK JOHOR 2013
    Tel : 07-5207810 / 8810
    Fax : 07-5207811 / 3822
    Email : event@jbiotech.gov.my
    Web : www.jbiotech.gov.my/kbj

    ReplyDelete
  5. Adoyai kak Noor... tak larat memandangnya time2 posa ni!

    ReplyDelete
  6. Saya dah tiada disamping Kak Noor... kalau tak mesti dah tempah-tempah dah...

    ReplyDelete
  7. Waw....sedap ya brownies....byk tempahan crepe ar...semoga bisnes makin lancar....

    ReplyDelete
  8. masakan kak noor mmg semua sedap2 walau ina tak penah rasa tapi mmg tau terbukti sedap.Jom balik raya kedah kak

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home