Dating Dengan Noraini Ibnu Kat Brunei

Dating Dengan Noraini Ibnu Kat Brunei



ASSALAMUALAIKUM dan SELAMAT BERHARI MINGGU untuk semua nya yang sudi singgah di blog kak Noor yang kureng menyengat ni, yalah sejak kebelakangan ni busy dengan macam2 aktiviti, blog pun se akan tidak di pedulikan je, tapi memang rindu sangat dengan adik2 semua yang sudi meninggalkan jejak atau sekadar lalu je tak kisah lah tu,

Dua tiga hari lepas kak Noor "berdating" dengan celebrity sekaligus pengacara yang tak asing lagi di Malaysia, Noraini Ibnu, bermula dengan sekadar tegur2 di fb dan ig, tak sangka akhirnya dapat jugak berjumpa dengan Ani di Brunei ni, kebetulan Ani ada program dengan RTB untuk acara pantun RTM,  RTB dan TVRI, mula nya memang malu jugak maklum lah siapa lah kak Noor ni kan, tapi dah Ani bagitau dia nak datang ke Brunei tu aduh memang peluang jugak nak jumpa ni, so whatsapp inbox msg segala, maka dengan izin ALLAH dapat lah berjumpa dengan Noraini Ibnu isteri Pak Herman Tino ni..



NI semasa kak Noor menunggu tetamu tu, al maklum datang awai sangat tak tau nak buat apa ambik gambar segala yang didepan mata hahaha..




SUASANA kat EMPIRE HOTEL lagi ni kabar nya seven star YOUUUUU..



 PEMANDANGAN dari atas yang sangat cantikk, macam nak duduk je lama2 kat sini...




PUNYA syok sampai terpejam mata MAKCIK NOOR ni kan aduiiii



Bersama DR. Rita yang sangat humble..




WAH !!!! kemain lagi bergayo kan semua kakak2 ni heee..




BERGAYA kejab dekat hotel yang mewah ni SESEKALI ok jugak tu..





SIAP ORDER MINUM lagi tu santaiiii sungguh seharian kat sini..




TAK SANGKA dlm 5 orang ni 4 orang tu lahir dalam tahun yang sama
PERCAYA TAK??
TAPI KENA PERCAYA SEBAB 
BETUL DAN BENAR BELAKA...



BERMULA dari dalam dan berakhir kat luar
HOTEL EMPIRE & COUNTRY CLUB
ALHAMDULILLAH  terima kasih ALLAH kerana menemukanku dengan mereka2 yang hebat, walaupun diri ni tidak lah ada apa pun yang hebat, sesungguhnya semua yang terjadi adalah dengan izinMU jua
YA ALLAH.

7 comments:

  1. Bila lah saya boleh dating dgn kak noor pulak ye ;)

    ReplyDelete
  2. bertuahnya kak noor.. selalu dgr nama Noraini Ibnu bila dgr radio dlm kereta.. kat rumah jarang on radio.. hehe..

    slmt menyambut kedatangan Ramadhan Al-Mubarak ye kak Noor..

    ReplyDelete
  3. amboi bertuahnye badan yer !... semua glamor2 tu dlm pic ni hehehe

    ReplyDelete
  4. Amboii..!! kak Noor glamour lah dapat jumpa isteri pak herman ni..

    ReplyDelete
  5. Salam Sis..

    cantik dan bergaya habis semua kakak2...

    ReplyDelete
  6. amboiii kak...mewah..sesekali xpe kan..bru enjoy..hihi

    ReplyDelete
  7. Suka bc blog k.noor ni sbb adik dok brunei..hihi..

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home