Salam Ramadhan Dari Brunei Darussalam

Salam Ramadhan Dari Brunei Darussalam



ASSALAMUALAIKUM dan salam 30 syaaban untuk semua adik2 kak Noor, menjelang ramadhan ni tentu masing2 dah busy dengan macam2 aktiviti kan, rasa nya adik2 akak ramai yang jadi bisnis women sekarang ni kan, walaupun secara kecil2an tak kisah lah tu, tapi nama nya kita perempuan ni dah lah banyak kerja rumah, ditambah dengan bisnis yang sikit2 tu semakin bertambah lah tahap kebizian tu, apa lagi di bulan puasa ni memang kena 
BANYAK KAN SABAR SABAR SABAR 

DIKESEMPATAN ini kak Noor memohon ampun dan maaf sekiranya ada salah dan silap kak Noor semasa di alam maya ni, mana tau ajal maut di tangan ALLAH sekiranya dah takde kesempatan untuk menyambut HARIRAYA AIDILFITRI sepuluh jari kak Noor pohonkan dan 
SELAMAT BERPUASA DAN BERAMAL UNTUK 
SEMUA semoga puasa kita tahun ini lebih baik dari tahun terdahulu.
AMIN YA ROBBAL ALAMIN



19 comments:

  1. Salam Ramadhan Al Mubarak dan selamat berpuasa buat Kak Noor sekeluarga..maaf salah dan silap selama perkenalan ini...

    ReplyDelete
  2. Salam Kak Noor. singgah ptg & nak wish selamat menjalani ibadah puasa dan mudah2an amalan kita diterima Allah swt hendaknyer !

    ReplyDelete
  3. Salam kak noor..salam ramadhan dn selamat berpuasa.

    ReplyDelete
  4. salam kak noor ..selamat berpuasa buat kak nor n family

    ReplyDelete
  5. salam k.noor,
    selamat menyambut ramadhan buat kak.noor sekeluarga....:-)

    ReplyDelete
  6. Ramadan Kareem utk KakNoor & Family nun jauh disana dari Yong yang jauh disini..

    ReplyDelete
  7. selamat berpuasa kak noor....

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum kak..

    salam ramadhan dan selamat berpuasa esok kak..

    ReplyDelete
  9. selamat berpuasa kak noor
    samalah kak ye walau hanya kenal di alam maya tp andai ada tersimpan dlm hati terguris dgn komen2 sy harap maaf ye

    ReplyDelete
  10. salam ramadan juga buat akak sekeluarga... kalau saya ada salah silap pada akak ampun saya ya... moga2 Ramadan kali ini menjadi lebih baik dari ramadan yg sebelumnya amin...amin...

    ReplyDelete
  11. Salam ramadhan buat kak nor sekeluarga...

    ReplyDelete
  12. salam ramadhan dan selamat berpuasa kak

    ReplyDelete
  13. slm ramadhan n slmt bpuasa buat akak skeluarga

    ReplyDelete
  14. Salam Ramadhan dan selamat berpuasa buat kak noor sekeluarga.

    ReplyDelete
  15. Selamat Berpuasa juga buat Kak noor sekeluarga ....

    ReplyDelete
  16. salam ramadhan buat kak noor sekeluarga

    ReplyDelete
  17. Salam Ramadhan untuk Kak Noor dan keluarga juga...

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home