Snowy mushroom

Snowy mushroom

Assalamualaikum adik2 kak noor :)
Hari ni tersangat lah busy macam2 benda harus disiapkan, termasuk snowy mushroom dah beres tempahan orang.  Santai dulu sebelum tugas berat menunggu.

10 comments:

  1. Replies
    1. sangat sedap Cik Cammy boleh try buat nanti

      Delete
  2. Replies
    1. macam Sweetie jugak kan cantk menariksss

      Delete
  3. Cantiklah kak Noor biskutnya.
    Tapi sayangnya resepinya tak adalah pulak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://nooriahnaim.blogspot.com/2012/10/biskut-almond-snow-yang-sedap-selamat.html
      kak Zakie kat atas tu dah ada resepi sbb dah buat raya tahun lepas tapi mushroom nya habis semua di coklat tak nampak sngt so kali ni dah pandai di coklat separuh je baru nampak cantik sikit hehee perasan lah tu kan

      Delete
  4. Salam k.Noor

    snowy mushrom nampak menarik...
    sy dah lama cari acuan mushroom sampai skrg belum ada...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalikumuslam Mamasya
      mmg payah jugak nak jumpa mushroom ni tumbuh kat Mesir tu ya hee sbb takde hujan kot padang pasir tu lah tkda mushroom hee jgn marah hah main2 je

      Delete
  5. Asslmkm Kak Noor...
    Rinduuu nak masuk sini. Bila dah ada IG..Makin malas nak BW.. Tapi sebab nak cari resepi kuih punya pasal kena masuk jg selongkar dapo akak.. Heee... Mcm best ja snowy mushrom ni..Tp sayang acuan bentuk mushrom tu x ada pulak. Next time boleh try kot..Yg penting hangkut dulu resepinya..Ngeee

    ReplyDelete
  6. Nampak sangat sedap nya biskut ni.... dah la tu kiut jer

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home