Tempahan Kueh Raya & Nostalgia Di UK

Tempahan Kueh Raya & Nostalgia Di UK



ASSALAMUALAIKUM dan salam sayang dari kak Noor untuk adik2 blogger dan siapa saja yang sudi singgah di blog yang suam2 kuku ni, tenggelam timbul kejab ada kejab menghilang, al maklum lah sejak dua menjak ni dah tenggelam dengan keuh2 raya tempahan iaitu tart nenas yang paling ngetop mendapat sambutan, almond london yang kedua, dan yang belum start buat lagi snowy mushroom, ingat nak buat cepat2 sebab nak start yang sendiri punya belum ada apa2 lagi dah 12 ramadhan hari ni, takut nanti pagi raya takde apa nak dihidangkan asyik dok buat yang orang punya, memang dah tutup tempahan sekarang, tapi masih ramai yang dok ketuk pintu belakang, nak tak nak terpaksa buka jugak sikit2, pengajaran tahun depan kena buat lagi awal date tutup sebab dah last minute ramai pelanggan yang dok request dan tak sampai hati nak kata

TAK BOLEH!!!
SUSAH JUGAK KALAU HATI KITA BANYAK KESIAN KAT ORANG...
SUPAYA ALLAH MEMPERMUDAHKAN KERJA2 SEPANJANG RAMADHAN NI
KUEH2 JUGAK TAPI IN SYA ALLAH TAK LAMA LAGI 
BOLEH KHATAM AL QURAN BERAMAI2 BERSAMA ANAK2
IN SYA ALLAH.





INI  GAMBAR LAMA 4 TAHUN LEPAS
MASA ANAK SULUNG AKAK GRAD IJAZAH
SEKARANG DIA HAMPIR NAK HABIS PHD NYA
 NAK BAGI SEMANGAT KUAT BEKERJA DAH DUIT BANYAK BOLEH
JALAN LAGIII DAN LAGIII

Masa ni si bungsu tu masih tembam masam je muka dia coz laparr
hahhaa
SEMANGAT SEMANGAT KERJA YUKKKK


8 comments:

  1. Huuiiii!! Kak Noor warna-warna kuih yg sangat menggoda mata kakak memandang. Sampai tak cukup tangan ye. Syukurlah rezeki ramadhan tu namanya. Kak Noor kesian org yg menempah Allah bagi kelapangan buat Kak Noor membuatnya..

    ReplyDelete
  2. Salam K.Noor,
    Kira masyuk tu...nnti mmg bole la p jln2 uk lagi tu....:-)

    ReplyDelete
  3. Buat kak Noor jgn tak buat! Kumpul duit banyak-banyak nanti bukan takat gi UK je... lepas ni gi tour Europe plak... paling2 sebulan... main ski kat switzealand bagai... saya pun tgh teruja gak ni... tgk gambar2 abang kat Rome!

    ReplyDelete
  4. salam rindu kak noor... wow...byknye kuih raya... moga murah rezeki kak noor ;)

    ReplyDelete
  5. Kak Noor........ mengancam jer nengok biskut raya tu.... Kak Noor tak buat biskut sarang semut ke? saya memang suka biskut tu tapi zaman sekarang ni susah nak jumpa yang sedap macam dulu2

    ReplyDelete
  6. assalam kak noor...byk nye kukis...rezki Alhamdulillah...kita pun ingat nak tempah jah taun ni...tapi anak dara berkobar2 nak buat...hemmm....dilemma ni...:)).. salam ramadhan kareem buat kak noor sekeluarga!

    ReplyDelete
  7. kuih2 yang pasti sedap ni kan kak noor

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home